FAQ


Hoe kunnen wij je helpen?

We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben we hier de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. 


Alle veelgestelde vragen

  • Een Hunkemöller Gift Card is een fysieke of digitale kaart waarmee je kunt betalen op hunkemoller.nl, in de app of in een van onze winkels. Leuk om geven én om te krijgen!

  • Je kunt een Gift Card van Hunkemöller kopen via deze site en in één van onze winkels. Check in onze storelocator welke winkel dicht bij jou in de buurt is. Bewaar de Gift card goed, ook na gebruik! Terugbetalingen van je aankoop met Gift Card worden teruggestort op deze Gift Card.

  • Je kunt met een Hunkemöller Gift Card betalen op hunkemoller.nl of in een van onze winkels. Het is mogelijk om meerdere kaarten in een transactie te gebruiken en in combinatie met andere betaalmethoden m.u.v. Apple Pay in de online shop. Bewaar de Gift card goed, ook na gebruik! Terugbetalingen van je aankoop met Gift Card worden teruggestort op deze Gift Card.

  • Onze excuses voor dit ongemak. Het zou kunnen dat er geen saldo op je Hunkemöller Gift card staat. Dit kan gecheckt worden op deze site. Heb je een physieke Gift Card via deze site besteld, dan dien je altijd eerst je Gift Card te activeren alvorens je de kaart kunt gebruiken. Volg hiervoor de instructies via de mail en/of ga naar Activeren kaart. Is de Hunkemöller Gift card onbekend of krijgt je een andere foutmelding? Neem dan contact op met customer service.

  • Om je saldo te bekijken op je Hunkemöller Gift card ga naar SALDO OPVRAGEN. Bewaar de Hunkemöller Gift card goed, ook na gebruik! Terugbetalingen van je aankoop met Hunkemöller Gift card worden teruggestort op deze Hunkemöller Gift card.

  • Een Gift Card van Hunkemöller is niet om te ruilen voor contant geld. Bewaar de Gift card goed, ook na gebruik! Terugbetalingen van je aankoop met Gift Card worden teruggestort op deze Gift Card.

  • Heb je een fysieke Gift Card via deze site besteld, dan dien je altijd eerst je Gift Card te activeren alvorens je de kaart kunt gebruiken. Volg hiervoor de instructies via de mail en/of ga naar Gift Card Activeren.