×

Contact

Omdat Hunkemöller gelooft dat jouw en onze veiligheid en gezondheid belangrijk is voor ons, volgen wij het advies op van de lokale autoriteiten m.b.t. corona virus en hebben we de volgende maatregelen genomen:

•    Onze klantenservice heeft aangepaste openingstijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

•    Het kan mogelijk zijn dat je langer in de wacht staat dan normaal. Je kunt ons natuurlijk altijd een e-mail sturen klantenservice@hunkemoller.com
•    Het kan zijn dat je favoriete winkel nog gesloten is of aangepaste openingstijden heeft. Onze webshop is 24/7 open
•    Door de extra maatregelen die genomen zijn in de huidige omstandigheden, kan het langer duren voordat je je pakketje ontvangt dan je van ons gewend bent 
•    Door extra maatregelen, kan het verwerken van je retour langer duren dan je van ons gewend bent. 

Onze excuses voor het ongemak en we hopen op je begrip. #staysafe 


Voor webwinkel vragen is de klantenservice telefonisch bereikbaar via 035-646 5412 van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur .

En via e-mail: klantenservice@hunkemoller.com.

 

 

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 70913358.
Ons B.T.W.-nummer is: NL 8585.08.503.B.01.

 

 

Headquarters Hunkemöller B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
The Netherlands

Hunkemöller

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie van Hunkemöller wordt in huis ontworpen en de kwaliteit wordt uitvoerig getest.


Het ontwerpteam van Hunkemöller werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.


Ben je op zoek naar lingerie, badmode en ondergoed? Dan ben je aan het juiste adres bij Hunkemöller! Voor dagelijkse basics en elegante setjes tot vrouwelijke en sexy bh’s en slips. Naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmodebikini’snachtmodebeenmode en sportkleding.